Spill Gratis

Mote av Sommer

Spillet av Bratz

Mote av Sommer

Mote av Sommer Vurdering: 5/10

Mote av Sommer spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I sommer været er varmt, så du har å velge ferskere klær for denne jenta. I sommer Bratz er veldig varmt, så du har å bære lette klær. I dette spillet, vil du bruke musen til å klikke på plagg og ved å bevege musen, fortrenge plagg til kroppen av dukken. Du har dusinvis av biter av klær å velge mellom. Du må lage et sett av mote som er nyttig og pen for sommeren. Bratz dukker er en elsker av moten, så må du hjelpe å ha en sommer klær er veldig fin, moderne og tilstrekkelig varme til et par dager, spesielt å gå til stranden. Sommer mote for noen varme dager.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10462 ganger. Vurdering 1985 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 234 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10462 ganger
Mote av Sommer

Sommeren mote spill hvor du må kle opp hovedpersonen med korte klær. Det er varmt i spillet, og du må gjøre en hel garderobe for den modellen du har. Velg en badedrakt, skjerf, skjorte, lue, sko, smykker, solbriller og alt du trenger for en dag på stranden eller bassenget. I sommer kjolen endre mye fordi det er veldig varmt og klærne må tilpasse seg denne situasjonen. Klær kortere, med færre og lettere stoff. En hviledag du kan bruke på stranden eller ved bassenget, soling og avslapping.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mote av Sommer for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Mote av Sommer. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mote av Sommer og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Mote av Sommer er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mote av Sommer at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mote av Sommer
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158191
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45552
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39549
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.