Spill Gratis

Bratz klær

Spillet av Bratz

Bratz klær

Bratz klær Vurdering: 5/10

Bratz klær spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvis du liker Bratz dukker og mote, vil du elske dette spillet. Her kan du kle opp Bratz med klær og tilbehør som du liker. Hennes garderobe er full av klær siste mote. Vi kan finne ulike fargede parykker, hæler, skjørt, bukser, jakker, skjorter, vesker, smykker og lignende Pynt og kombinerer eksisterende modeller klær og mer populært denne dukken er siste mote. Du liker moderne klær og mote design verden trenger? For denne online kle opp spillet kan du føler at du er en berømt stylist. Vis at du har en god estetisk smak og dekorere denne dukken.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9336 ganger. Vurdering 2532 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 96 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9336 ganger
Bratz klær

Bratz dukker er en av verdens mest populære dukker. De er produsert av selskapet MGA. De er preget av stort hode med øyne og lepper makeup. De er dukker som har mange forskjellige modeller av klær, og en rekke utskiftbare tilbehør. De er den beste måten å kombinere klær med tilbehør for å skape moderne og tidsriktige antrekk som ekte jenter. Du kan også gre håret ditt som du vil.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bratz klær for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Bratz klær. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bratz klær og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Bratz klær er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bratz klær at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bratz klær
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158180
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45543
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39544
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.