Spill Gratis

Bratz er Perfekt Til Jul

Spillet av Bratz

Bratz er Perfekt Til Jul

Bratz er Perfekt Til Jul Vurdering: 6/10

Bratz er Perfekt Til Jul spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle Bratz dukker som går best med julen, ved hjelp av musen. Det er et stort skap fullt av hundrevis av elementer av klær. Du må velge klær som vil bære de mest moderne dukker. Du må se at klær som kombinerer med. Hvis du er en elsker av mote at du elske dette spillet. Har toppen av skjermen som sa noen ikoner som type klær som du kan velge. Du må gjøre det gå å gå moderne Kombiner denne vinteren og julen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 21057 ganger. Vurdering 899 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 596 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 21057 ganger
Bratz er Perfekt Til Jul

Bratz nyte julen og de ønsker å ha på Julenissen klær. Bruk musen til å velge de klærne du liker og dra dem til kroppen sin. Mote spillet. Spillerne må gå ut i vinter og må kle på den mest moderne måten. Du må velge klær for spillerne. De er de mest kjente og moderne dukker. Det finnes tusenvis av mulige kombinasjoner av klær. Finn klær som kombinerer mer slik at resultatet er en form for moderne og stilig kjole. Bla over klær for alle plaggene er av de samme fargene. Våre jenter slitasje moderne og stilig.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bratz er Perfekt Til Jul for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Bratz er Perfekt Til Jul. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bratz er Perfekt Til Jul og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Bratz er Perfekt Til Jul er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bratz er Perfekt Til Jul at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bratz er Perfekt Til Jul
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158191
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45552
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39549
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.