Spill Gratis

Hvordan å kle på Bratz?

Spillet av Bratz

Hvordan å kle på Bratz?

Hvordan å kle på Bratz? Vurdering: 5/10

Hvordan å kle på Bratz? spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du vet hvordan du skal kle Bratz? Hvis du liker disse morsomme dukker du gjenkjenne din garderobe med en gang. Så vi foreslå et spill der du må huske at iført en Bratz og når du kommer til soverommet for å finne alt tilbehør og klærne han hadde på seg. Tegnene i Bratz er mote ikoner som har gjort sitt image og klesstil berømte og etterlignet av alle jentene. Hvis du elsker mote du må ha en god hukommelse for å huske klær slitt av noen med ingenting å se, så for å se om du finner alle kostymer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 20983 ganger. Vurdering 854 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1386 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 20983 ganger
Hvordan å kle på Bratz?

Bratz dukker er Yasmin, Jade, Cloe, Sasha, Burdine, Kirstee, Kaycee, Cameron, Dylan, Eitan, Dana og Fianna. De er ikoner av mote, iført en drakt veldig ungdommelig og uformelt egne som har blitt kopiert av millioner av kvinner rundt om i verden. I dette spillet må du huske alle elementer av kostyme til en av Bratz du velger, vil du se henne med klærne på, og når alle klærne er distribuert av soverommet ditt, må du finne dem alle og sette dem tilbake, og deretter se om du du har gjort er det samme som førte til begynnelsen. Har du et godt minne for klær? Velg fra soverommet alle plagg å treffe med de rette.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Hvordan å kle på Bratz? for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Hvordan å kle på Bratz?. Og husk at dette er et gratis spill som heter Hvordan å kle på Bratz? og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Hvordan å kle på Bratz? er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Hvordan å kle på Bratz? at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Hvordan å kle på Bratz?
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13132 stemmer
Spilte
156920
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
44298
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
38364
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.