Spill Gratis

Kosmetikk av den dukker Bratz

Spillet av Bratz

Kosmetikk av den dukker Bratz

Kosmetikk av den dukker Bratz Vurdering: 5/10

Kosmetikk av den dukker Bratz spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Bratz dukker er iført en masse sminke, er de svært moderne jenter som liker å se kul, hjelpe jenta til å bære en original sminke og smykker. Vi har et ansikt av en Bratz dukke, som du har til å legge sminke og armbånd og halskjeder. For å fullføre hvert element, hva du gjør med musen bevegelse. En enkel mote spill hvor maleriet mitt hudfarge, øyne, lepper, og deretter fullføre settet med alle smykkene du ønsker. Er du en smykker boks med armbånd, halskjeder eller øredobber. Et moderne jente som ønsker å være vakker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9547 ganger. Vurdering 2275 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 192 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9547 ganger
Kosmetikk av den dukker Bratz

Spill Bratz dukker som liker sminke, en jente som gjør deg modellere og du må bruke all den sminken du vil. Du må gå å male hvert element av ansiktet, som for eksempel hud, øyne eller lepper. Da har du alt tilbehør å kle jenta, som juveler. Det er en aktivitet for de som elsker verden av mote og detaljer. I mote, detaljene er det viktigste, og dette spillet er ansvarlig for å merke det.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kosmetikk av den dukker Bratz for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Kosmetikk av den dukker Bratz. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kosmetikk av den dukker Bratz og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Kosmetikk av den dukker Bratz er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kosmetikk av den dukker Bratz at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kosmetikk av den dukker Bratz
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158180
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45543
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39544
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.