Spill Gratis

Skøyter med Bratz

Spillet av Bratz

Skøyter med Bratz

Skøyter med Bratz Vurdering: 5/10

Skøyter med Bratz spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klar til å skate som en stjerne? Velg din musikk, lage din rutine og bli den neste mester skøyter Bratz! Velg din musikk, for å gjøre en god ytelse, trenger du en stor musikk, klikker Bratz musikken du ønsker å skate, og trykk fortsette. Lag din rutine, klikker frem og tilbake-knappene og se øvelser som du kan velge. Når du velger den kombinasjonen du liker best, dra og slipp i hver av boksene tomme, og inkluderer alle øvelsen og gå til neste skjermbilde du vil se den fulle år i konkurransen, før dommerne scorer du. Lykke til!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 37124 ganger. Vurdering 473 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 3518 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 37124 ganger
Skøyter med Bratz

Bratz er en samling av dukker som er svært kjent blant jenter, har en rekke verdier som mote og sport. I dette spillet har vi en Bratz dukke er en skater og du er treneren hans. En dukke utøver som praktiserer skøyter, at alle Bratz Mye som sport og gjøre godt. Nå kan du leke med den og ha konkurranse dommere gi full merkene. Velg hver av øvelsene vil gjøre i konkurransen og gjøre at handlingen er publikumsfavoritt og dommere.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Skøyter med Bratz for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Skøyter med Bratz. Og husk at dette er et gratis spill som heter Skøyter med Bratz og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Skøyter med Bratz er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Skøyter med Bratz at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Skøyter med Bratz
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158191
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45552
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39549
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.