Spill Gratis

Bratz dukke i julen

Spillet av Bratz

Bratz dukke i julen

Bratz dukke i julen Vurdering: 5/10

Bratz dukke i julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Liker du Bratz? Som verden av mote? På Bratz kjærlighet jul og må være perfekt for helligdager. På denne måten spillet må du velge hver av add-ons for vår favoritt dukke. Du må klikke med musen på hver av ikonene på toppen for å bla gjennom de ulike elementene som skal tilpasses. Endre fargen på øynene. Endringer smykker. Bytt klær og moteriktige klær. Bytt sko. Endringer motetilbehør. Du må gjøre det mest elegante.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14329 ganger. Vurdering 1392 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 354 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14329 ganger
Bratz dukke i julen

Spill Bratz dukker der du må gjøre håndleddet er den vakreste og mest elegante på en tur i løpet av vinteren. Julen kommer og snøen faller, det er kaldt, så du må kle deg riktig for kald med varme klær. Du må velge din garderobe håndleddet mellom alle klær, smykker og tilbehør du har til disposisjon. Bratz er noen dukker som har blitt svært kjent for sitt engasjement for mote og sport med så mange unge mennesker og tenåringer har følt veldig identifisert. De er en samling av dukker som har sin egen personlighet og stil. Veldig dunk med mote og sport.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bratz dukke i julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Bratz dukke i julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bratz dukke i julen og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Bratz dukke i julen er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bratz dukke i julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bratz dukke i julen
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158181
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45543
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39544
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.