Spill Gratis

Kle en mote Bratz dukke

Spillet av Bratz

Kle en mote Bratz dukke

Kle en mote Bratz dukke Vurdering: 3/10

Kle en mote Bratz dukke spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du velge en av de tre Bratz dukker tilgjengelige med musen for å kle moteriktig med alle klærne inne i julepakkene. For å gjøre dette, klikk på gaver pakker på siden, med musen, er du på rett side av håndleddet og dra med seg klær du synes, ved å klikke med musen er satt på modellen. Du må lage et sett som er originalt og colorist for hver av modellene. Du kan gjenta spillet så mange ganger du ønsker å gjøre forskjellige kreasjoner.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 38775 ganger. Vurdering 456 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 2666 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 38775 ganger
Kle en mote Bratz dukke

Flash spill leker hvor du må kle mote dukker. Videospill av Bratz dukker med Luna, Yuki, Suzie som de mest kjente dukker. En mote aktivitet der du har å velge mellom alle klær og mote tilbehør for modellen. Du må starte spillet ved å velge en av de tre jentene å være din modell. Du må gå å åpne boksene på høyre inneholde ulike typer klær.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kle en mote Bratz dukke for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt Kle en mote Bratz dukke. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kle en mote Bratz dukke og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill Kle en mote Bratz dukke er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kle en mote Bratz dukke at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kle en mote Bratz dukke
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158208
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45564
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39562
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.