Spill Gratis

tilbehør til dukkene Bratz

Spillet av Bratz

tilbehør til dukkene Bratz

Tilbehør til dukkene Bratz Vurdering: 5/10

tilbehør til dukkene Bratz spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ved hjelp av musen, må du kle dukken du har som en modell til høyre på skjermen, drar du parykk og støvler å matche farger. Først klikk hår og støvler ved å bevege musen du bruker for å dukke kroppen. Det er en enkel aktivitet som umiddelbart se at resultatet som er. Parykker har tre fargene grønt, rødt og lilla og støvler av samme farge. Du må lage fargekombinasjoner selv om du kan blande farger eller sette det samme i støvler og parykk.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 16502 ganger. Vurdering 1235 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 508 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 16502 ganger
tilbehør til dukkene Bratz

Game of Bratz dukker. Mattel dukker, kalt Dana, Sasha og Phoebe. På denne måten spillet må du kle dukken i støvler og en parykk. Du har tre farger av parykker å velge mellom rød, grønn eller lilla farge. Har høye støvler av de samme tre farger. Du kan sette dukkeklær til å gjøre det samme farge eller forskjellige fargekombinasjoner. Spill for å lære å koordinere farger i mote. Med begrensede muligheter til å spille, men moro for fashionistas.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter tilbehør til dukkene Bratz for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt tilbehør til dukkene Bratz. Og husk at dette er et gratis spill som heter tilbehør til dukkene Bratz og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill tilbehør til dukkene Bratz er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt tilbehør til dukkene Bratz at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

tilbehør til dukkene Bratz
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158074
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45432
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39439
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.