Spill Gratis

kle opp en Bratz

Spillet av Bratz

kle opp en Bratz

Kle opp en Bratz Vurdering: 5/10

kle opp en Bratz spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Skriv inn Bratz dukke dressing room og velg klær som setter. I garderoben hennes vil du finne ulike modeller av bukser, skjørt, bluser, topper, skjorter, kjoler, sko, støvler og sandaler. Det finnes også tusenvis av tilbehør som pryder utseendet på dukken. Du kan kle for en fest, elegant, casual, sporty eller komfortable. Å kle denne dukken, velge de klærne du liker og dra dem til dukken kroppen. På denne måten kan du gi den en frisk og moderne stil, selv endre frisyre og hårfarge. Hvordan det går iført vår Bratz i dag?

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9736 ganger. Vurdering 2450 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 96 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9736 ganger
kle opp en Bratz

I online kle opp spill du kan føle deg som en ekte stylist. I dem, må du bruke dine ideer om mote og vise at de har en god smak til å kombinere ulike plagg. Du må også velge tilbehør som best igjen med resten av antrekket du velger. Mote er i stadig endring, og kommer alltid nye klær som blir svært populær raskt. Det finnes også andre klær folk har på seg ikke lenger, og når det skjer den sier er utdatert.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter kle opp en Bratz for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Bratz flash spill kalt kle opp en Bratz. Og husk at dette er et gratis spill som heter kle opp en Bratz og det er relatert til Bratz. Vårt nye spill kle opp en Bratz er en av de beste spillene i Bratz du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt kle opp en Bratz at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

kle opp en Bratz
BAKSIDE

Bratz mest spilte spillene

Kyssingen i Soverommet SPILLER ►

Kyssingen i Soverommet

6
6 av 10 - 13134 stemmer
Spilte
158191
ganger

I dette spillet har en Bratz Doll inviterte kjæresten hennes og hun skal lage ut i soverommet hennes. Prøv at din beste venn ikke ser grunn har kommet deg hjem. Til den, klikker du ett medlem av paret til Bratz dukke og hennes kjæreste er kyssing.

Bratz og Kosmetikk SPILLER ►

Bratz og Kosmetikk

4
4 av 10 - 3548 stemmer
Spilte
45552
ganger

Plukk Bratz stil du ønsker å gi. Først må du ta sjampo, vaske og tørke håret. Klikk på fanene for å gi din Bratz super spektakulær stil. Velg din frisyre, farge og striper. Har din makeup og negler? deretter legge noen tilbehør til kroppen for siste finpuss. Når du liker og tror du er perfekt, klikk på Fullfør-knappen for å se din kreasjon! Hvis du ønsker å endre noe, trykke på reset. Du kan lage en kopi av Bratz ved skriveren.

Stylist for modeller SPILLER ►

Stylist for modeller

5
5 av 10 - 4006 stemmer
Spilte
39549
ganger

Du er designer av Bratz dukker. Søk, mikse og matche den nyeste populære mote og stiler for dem. Lag din egen Bratz magasinet! Velg en Bratz dukke å leke og velge for henne buksene, gensere, alle de nyeste mote. Når du er ferdig med å kle din favoritt klær, genererer forsiden av ditt eget magasin, klikk på «GO», og se resultatet. Sikker på at du tilbringer skape stor mote.