Spill Gratis

Atlantis Milo Skatten Søken

Spillet av Disney

Atlantis Milo Skatten Søken

Atlantis Milo Skatten Søken Vurdering: 4/10

Atlantis Milo Skatten Søken spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spille et klassisk spill noensinne, men Disney-versjonen. Beskytt hemmeligheten av Atlantis! Skjulte skatter ikke finne dem. Plasser fellen swirls i din del av havet til din fiende faller. Å svekke fiendens styrker, finne skatter før de finner deg. Når du finner en fiende skatten, får du tre ekstra svinger. Men pass på, hvis du finner en av deres swirls felle, mister du din tur. Spillet kommer fra Disney.co.uk Games.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 33761 ganger. Vurdering 530 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 3040 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 33761 ganger
Atlantis Milo Skatten Søken

Disney spill som gjør en versjon av det klassiske spillet synkende skip. Du må plassere dine skip på skjermen, slik at fienden ikke finner dem. Har også noen feller hvis din fiende finner tapte skift. Finn din fiende båter og skip før eliminere all finne din. Finne og ødelegge flåten av motstanderen. Følg historien om Atlantis og dens karakterer i dette spillet skip.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Atlantis Milo Skatten Søken for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Atlantis Milo Skatten Søken. Og husk at dette er et gratis spill som heter Atlantis Milo Skatten Søken og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Atlantis Milo Skatten Søken er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Atlantis Milo Skatten Søken at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Atlantis Milo Skatten Søken
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634620
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...