Spill Gratis

Prinsessen Askepott Kostymer

Spillet av Disney

Prinsessen Askepott Kostymer

Prinsessen Askepott Kostymer Vurdering: 5/10

Prinsessen Askepott Kostymer spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Askepott har blitt invitert til en dans som prinsen har organisert. Hun er veldig spent, og visste ikke hva jeg skal ha. Bidra til å velge kostyme. For å gjøre dette, klikker du på et plagg og dra kroppen av Askepott. Askepott er en tegneseriefigur fra Walt Disney navn. Har alle elementer av klær som trenger å gå til en dans. Har mange kjoler i mange farger, har du alt tilbehør og smykker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 31044 ganger. Vurdering 573 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 2086 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 31044 ganger
Prinsessen Askepott Kostymer

Askepott har blitt invitert til en dans som prinsen har organisert. Hun er veldig spent og hun ikke hva hun skal ha på. Hjelpe henne å velge den perfekte kjole og tilbehør. For den, klikker du et plagg og dra det til kroppen av Askepott. Askepott er en tegneseriefigur fra filmen med samme navn. Dress opp prinsesse Askepott fortelling. Hjelpe henne å velge en dress og alt tilbehør. Har kjoler i alle farger og mange forskjellige utførelser. Du må gjøre en kombinasjon av farger som gjør dem gå pen prinsesse. Historien var en jente som ble behandlet svært dårlig av hans familie, som gjorde hennes arbeid, og når hun møter prinsen gifter seg og blir prinsesse. Det er et motespill der du må lage en kjole.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Prinsessen Askepott Kostymer for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Prinsessen Askepott Kostymer. Og husk at dette er et gratis spill som heter Prinsessen Askepott Kostymer og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Prinsessen Askepott Kostymer er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Prinsessen Askepott Kostymer at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Prinsessen Askepott Kostymer
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522928
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470480
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633802
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...