Spill Gratis

Cheetah Girls plakat

Spillet av Disney

Cheetah Girls plakat

Cheetah Girls plakat Vurdering: 4/10

Cheetah Girls plakat spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

The Cheetah Girls var et nordamerikanere jentegruppe skapt av The Walt Disney Pictures og berømt av den suksessfulle Disney Channel original filmen og dens oppfølgere, The Cheetah Girls 2 og The Cheetah Girls: One World. Vi har en plakat av gruppen, men når gruppen forsvant, blir alle poster brutt. Problemet er at fansen nostalgiske som ønsker en plakat av gruppen. Hjelp fanklubben å gjenoppbygge plakaten med musen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 16624 ganger. Vurdering 1062 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 2440 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 16624 ganger
Cheetah Girls plakat

Disney jenter, Adrienne Bailon, Sabrina Bryan, Kiely Williams,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Cheetah Girls plakat for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Cheetah Girls plakat. Og husk at dette er et gratis spill som heter Cheetah Girls plakat og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Cheetah Girls plakat er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Cheetah Girls plakat at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Cheetah Girls plakat
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634619
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...