Spill Gratis

Chicken Little

Spillet av Disney

Chicken Little

Chicken Little Vurdering: 4/10

Chicken Little spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er deler av Sky at fallende, bedre plukke den opp for ekstra poeng. Husk å holde deg på veien, hvis mulig, Grass, gavel og sand vil avta deg ned. Bruk åpne manholes som snarveier under Oakey Oaks! Jo mer tid igjen på slutten, jo flere poeng får du for resultatet!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 635054 ganger. Vurdering 9 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 96124 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 635054 ganger
Chicken Little

chicklen little, disney, kylling,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Chicken Little for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Chicken Little. Og husk at dette er et gratis spill som heter Chicken Little og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Chicken Little er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Chicken Little at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Chicken Little
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218636 stemmer
Spilte
1523699
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1471271
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Ariel, Den Lille Havfruen SPILLER ►

Ariel, Den Lille Havfruen

3
3 av 10 - 32880 stemmer
Spilte
335599
ganger

Ariel, Den lille havfruen, elsker hennes venner og familie mye, og ønsker å lage gaver av pene bokser og gi dem til dem. Du kan nå også! I hovedskjermen, klikk for å velge et kort. Ikke bekymre deg, kan du alltid gå tilbake til å lage flere gaver av Saint Valentine. Du kan skrive ut design i et meget hyggelig og enkel måte.