Spill Gratis

Dave, den barbariske

Spillet av Disney

Dave, den barbariske

Dave, den barbariske Vurdering: 5/10

Dave, den barbariske spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Candy har blitt kidnappet av Chuckles! Har det som trengs for å overvinne utfordringene langs banen til fengsel i toppetasjen? Dave, kan de barbariske redde henne. Det er tre måter å spare. I den første fasen, vil du se deler av bildet av en karakter, må du finne ut hvilken karakter er, før tiden renner ut. På den andre skjermen må du imitere bevegelsene som Chuckles har to flagg, en rød og en hvit, bruk R-tasten for å heve røde flagg, F-tasten for å senke røde flagget, jeg nøkkelen til å heve det hvite flagget og K-tasten for å senke hvit flagg. På den tredje skjermen du må huske rekkefølgen tegnene vises. Hvis du har fullført alle etasjene i alle stadier, forløse godteri. Dette spillet kommer fra Disney.co.uk Spill

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 86041 ganger. Vurdering 150 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 9098 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 86041 ganger
Dave, den barbariske

De kjemper på vei ned trappa av Chuckles slottet for å spare godteri, som er vedlagt på toppen av tårnet! Et sett av prøver i tre trinn for å overvinne. Du må passere tre ulike tester for å vinne spillet. Finn tegnet skjules bak bildet. Etterligner bevegelsene til den andre spilleren til å vinne spillet. Til slutt må du teste din hukommelse ved å huske tegnene. Et komplett sett med ulike scenarioer og karakterer som vil gjøre deg ha en god tid. Sikker på at du nyte dette eventyret med Dave.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dave, den barbariske for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Dave, den barbariske. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dave, den barbariske og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Dave, den barbariske er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dave, den barbariske at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dave, den barbariske
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523416
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470996
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634627
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...