Spill Gratis

Dekning av High School Music 3

Spillet av Disney

Dekning av High School Music 3

Dekning av High School Music 3 Vurdering: 6/10

Dekning av High School Music 3 spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vi har 2 bilder på coveret av filmen High School Musical 3, men i disse er det 7 forskjeller. Med musen må du klikke på forskjellene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 34438 ganger. Vurdering 493 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 4750 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 34438 ganger
Dekning av High School Music 3

Zac Efron, Vanessa Hudgens, Hollywood-musikaler,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dekning av High School Music 3 for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Dekning av High School Music 3. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dekning av High School Music 3 og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Dekning av High School Music 3 er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dekning av High School Music 3 at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dekning av High School Music 3
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523241
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470803
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96112 stemmer
Spilte
634351
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...