Spill Gratis

puslespill av Disney familien

Spillet av Disney

puslespill av Disney familien

Puslespill av Disney familien Vurdering: 6/10

puslespill av Disney familien spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet med dette spillet er å gjenoppbygge Disney Christmas scene der vises de som kjente figurer som Donald, Langbein og selvfølgelig, Mikke Mus. Dette er en veldig fin og kjent bilde hvor alle tegnene beundre et juletre med mange ornamenter og dekorasjoner. For å fullføre puslespillet du bare nødt til å plassere hver brikke på plass. Når du er ferdig vil du se hele bildet. I treet er det mange forskjellige ornamenter, som for eksempel pepperkaker, stjerner, bånd, kongler og kranser, alt du trenger å føle julestemning.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 26545 ganger. Vurdering 701 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 2148 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 26545 ganger
puslespill av Disney familien

Juletreet er en stor tradisjon i hver husstand i løpet av denne ferien. Også i den store Disney familien dekorere et stort tre sammen, for alle å nyte. Alle virker veldig fornøyd med resultatet, og er veldig glad for å være sammen i disse svært spesielle datoer. Hvis du vil vise bildet i den beste måten, løse puslespill og du kan se alle detaljene i denne vakre Disney illustrasjon.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter puslespill av Disney familien for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt puslespill av Disney familien. Og husk at dette er et gratis spill som heter puslespill av Disney familien og det er relatert til Disney. Vårt nye spill puslespill av Disney familien er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt puslespill av Disney familien at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

puslespill av Disney familien
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634619
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...