Spill Gratis

Hold ballen opp med Disney

Spillet av Disney

Hold ballen opp med Disney

Hold ballen opp med Disney Vurdering: 6/10

Hold ballen opp med Disney spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hensikten er å holde ballen i luften så lenge som mulig. Bruk Mikke eller Donald, fot, bryst eller hode til å holde ballen i luften, bare ikke la det traff bakken. Bruk musen til å flytte Mikke eller Donald rundt på skjermen. Med karakteren din må du holde uten å berøre fotballbanen ballen. Hvis du liker fotball, vil du like dette spillet sport du må holde ballen i luften så mye som mulig. Jo flere spretter du får det bedre. Bruk musen til å flytte Mikke Mus eller Donald Duck rundt på skjermen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 29357 ganger. Vurdering 612 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1952 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 29357 ganger
Hold ballen opp med Disney

Spill hvor du må spille fotball med de mest elskede figurene i tegneserien. Ballen må sprette av tegnene uten å berøre bakken. Prøv å holde ballen spretter på dem mye og ofte for å tjene mer poeng. Målet med spillet er at ballen ikke kommer ned på gresset feltet. Et spill av dyktighet for barn med Mikke Mus og Donald Duck, de mest elskede og kjente Disney-figurer. Fotball for alle aldre.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Hold ballen opp med Disney for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Hold ballen opp med Disney. Og husk at dette er et gratis spill som heter Hold ballen opp med Disney og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Hold ballen opp med Disney er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Hold ballen opp med Disney at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Hold ballen opp med Disney
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634620
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...