Spill Gratis

puslespill av Disney magi i julen

Spillet av Disney

puslespill av Disney magi i julen

Puslespill av Disney magi i julen Vurdering: 5/10

puslespill av Disney magi i julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Disney-figurer er samlet i denne julen scene, som er delt inn i puslebiter. Donald vises opprørt sitter på en rød lenestol, og alle hans venner prøver å gi ham julestemning. Langbein gir ham en plate av melk og kjeks, og alle prøver å oppmuntre ham iført Santa hatter. For å løse gåten du må klikke med musen på den delen du ønsker å plassere. Dra og slipp brikken på riktig sted. Når du er ferdig med puslespillet vil du se det komplette bildet med disse morsomme Disney-figurer, sikker på at du allerede vet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 28621 ganger. Vurdering 633 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 3170 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 28621 ganger
puslespill av Disney magi i julen

Dette bildet viser noen av de klassiske Disney-figurer. Mickey og Minnie vises på én side av stolen, Dolly på den andre siden, og Langbein er på baksiden. Over stolen sitter Donald Duck med en sint uttrykk. Selv hunden Pluto er med dem, viser en smil. Alle tegnene prøver å sette Donald glad, så hele scenen vises med vakre ornamenter, som den store juletreet er i bakgrunnen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter puslespill av Disney magi i julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt puslespill av Disney magi i julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter puslespill av Disney magi i julen og det er relatert til Disney. Vårt nye spill puslespill av Disney magi i julen er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt puslespill av Disney magi i julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

puslespill av Disney magi i julen
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522928
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470480
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633802
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...