Spill Gratis

Finn godteri

Spillet av Disney

Finn godteri

Finn godteri Vurdering: 5/10

Finn godteri spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjelp Ole, Dole og Doffen på Halloween natt for å samle godteri! Godteri og søtsaker er skjult inne i gresskar. Klikk på gresskar du tror har holdt deg godteri. Vær forsiktig, hvis du rotet deg fire ganger fordømt å bo! Du må være rask med henblikk på ikke å tape og godteri. Behov for fart og ferdigheter ikke la deg lure, og de blir sittende fast med alle godteri. Dette Halloween du kan vinne alt godteri i nabolaget. Dette spillet kommer fra Disney.co.uk spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 56264 ganger. Vurdering 262 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 4878 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 56264 ganger
Finn godteri

De nevøer av Donald Duck, Ole, Dole og Doffen, er stjernene i Duck historier, tegneserien. I dag har de kommet for å samle godteri på gaten, som hver natt av Halloween. Å forlate nabolaget for godteri fra naboer. Men du vil få all den. Du må finne at gresskar har skjulte premier. Tjen poeng når du finner dem. Behov for fart og ferdigheter ikke la deg lure. Søk og finn hva de skjuler.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Finn godteri for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Finn godteri. Og husk at dette er et gratis spill som heter Finn godteri og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Finn godteri er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Finn godteri at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Finn godteri
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522818
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150524 stemmer
Spilte
1470339
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96102 stemmer
Spilte
633593
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...