Spill Gratis

The Incredibles, Minne

Spillet av Disney

The Incredibles, Minne

The Incredibles, Minne Vurdering: 6/10

The Incredibles, Minne spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Tegnene i den animerte filmen gjemmer seg bak hver bokstav. Klikk på et kort for å snu det og se skjulte tegn. Husk at du så tidligere bokstaver for å finne din partner før tiden renner ut, slik at du kan gå til neste nivå. Hele familien til Disney-filmen De utrolige er skjult og venner og fiender. Du må gjøre alle par av kort med samme bilde. Du må ha god hukommelse og være en observant person til å møte utfordringen. Dette spillet kommer fra Disney.co.uk Games.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 60682 ganger. Vurdering 230 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 3258 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 60682 ganger
The Incredibles, Minne

Du har alle karakterene fra filmen De utrolige, som Mr utrolig, Elastigirl, Violet, Dash, Edna mote og andre venner og fiender. Hvis du liker denne filmen vil du like dette spillet. Har et sett med kort som gjemmer bilder av tegnene. Du må finne hver karakter er dobbelt underkant av to av kortene. Test din hukommelse å huske hvor hver av dem. Pugg bildene for å huske hvor du så en annen. Fjern kortene ved å klikke på de to som er like. Get skjermen blir tom, og du vinne spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter The Incredibles, Minne for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt The Incredibles, Minne. Og husk at dette er et gratis spill som heter The Incredibles, Minne og det er relatert til Disney. Vårt nye spill The Incredibles, Minne er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt The Incredibles, Minne at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

The Incredibles, Minne
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523410
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634619
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...