Spill Gratis

Kim Possible, søkekoder

Spillet av Disney

Kim Possible, søkekoder

Kim Possible, søkekoder Vurdering: 6/10

Kim Possible, søkekoder spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I hvert oppdrag, vil du finne en rekke skjulte objekter i en scene, med hjelp av tall vil han ha farlige gjenstander i nærheten. Klikk på et bilde for å vise det området. Finn et tall på noen kvadrat, indikerer det hvor mange gjenstander du har rundt. Hvis du tror et bilde nedenfor er det en skjult objekt, merk den med mellomromstasten, og vil huske at det er et farlig område. Markerer alle objekter for å fullføre oppdraget, slik at de kan gå til neste oppdrag. Dette spillet kommer fra Disney.co.uk spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 94103 ganger. Vurdering 121 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 5692 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 94103 ganger
Kim Possible, søkekoder

Kim Possible spill der du må finne kodene som er i hver scene. Tallene er en hjelp, du markere nærheten av farer. Hvert tall er avstanden i firkanter med en farlig gjenstand. Mer enn én betyr at boksen er omgitt av farlige gjenstander og bør unngå den. Finn farlig å gå til de neste skjermobjekter. Rengjør hver scene for å fortsette spillet. Et morsomt eventyr.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kim Possible, søkekoder for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Kim Possible, søkekoder. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kim Possible, søkekoder og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Kim Possible, søkekoder er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kim Possible, søkekoder at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kim Possible, søkekoder
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522921
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470463
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633774
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...