Spill Gratis

Farger til Lightning McQueen

Spillet av Disney

Farger til Lightning McQueen

Farger til Lightning McQueen Vurdering: 7/10

Farger til Lightning McQueen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 1523241 ganger. Vurdering 3 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 218634 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 1523241 ganger
Farger til Lightning McQueen

Lightning McQueen er stjernen i Disney og Pixar-filmen Cars. Sally er Porsche for å falle i kjærlighet. Doc Hudson er bilen som gjør deg til en lærer når han ikke vet hvordan du kan vinne et løp. Det er historien om en unik og morsom biler. I dette spillet av tilpasning, kan du velge hvilken type bildekk, fargen på lakken på karosseriet og tegnet som vises med Lightning McQueen i bildet. I løpet av sitt opphold i byen, kommer han til å danne vennskap med de som bor i byen. McQueen fungerer som herre over sin egen skjebne i den opprinnelige filmen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Farger til Lightning McQueen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Farger til Lightning McQueen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Farger til Lightning McQueen og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Farger til Lightning McQueen er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Farger til Lightning McQueen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Farger til Lightning McQueen
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470803
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96112 stemmer
Spilte
634350
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...

Ariel, Den Lille Havfruen SPILLER ►

Ariel, Den Lille Havfruen

3
3 av 10 - 32880 stemmer
Spilte
335168
ganger

Ariel, Den lille havfruen, elsker hennes venner og familie mye, og ønsker å lage gaver av pene bokser og gi dem til dem. Du kan nå også! I hovedskjermen, klikk for å velge et kort. Ikke bekymre deg, kan du alltid gå tilbake til å lage flere gaver av Saint Valentine. Du kan skrive ut design i et meget hyggelig og enkel måte.