Spill Gratis

Mikke Spille Fotball

Spillet av Disney

Mikke Spille Fotball

Mikke Spille Fotball Vurdering: 5/10

Mikke Spille Fotball spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Fotball er en av favoritt sport av Mikke Mus. Klikk på ballen da justert til mål. Hvis du gjør det riktig, vinner du 10 poeng. Se nøye, så snart et mål mål, vises en annen ball på skjermen, og du må gi det et kick å vinne tilbake poeng. Et spill for fans av Disney-figurer. Fotballfans fra barna til å være i stand til å spille fotball spill fra Disney. Dette spillet kommer fra Disney.co.uk Games

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 45289 ganger. Vurdering 355 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 5826 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 45289 ganger
Mikke Spille Fotball

En fotball lander på Mikke. Klikk på ballen når det er kø for å score et mål. Hvis du gjør det, vinner du 10 poeng. Se nøye, så snart du scorer et mål, vises en annen ball. Spillet baller å trekke nettet for å score mål. Målet med spillet er å score så mange poeng som mulig ved å skyte på mål. Du må beregne når ballen er på linje med det mål å gi spark og sette ballen. Skyting hode og fot å sende ballen og vinne poeng. Langbein er den keeperen som har å prøve å stoppe alle skudd og ikke vinne poeng. Du liker fotball trenger? Da vil du like denne sporten spillet Disney-figurer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mikke Spille Fotball for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Mikke Spille Fotball. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mikke Spille Fotball og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Mikke Spille Fotball er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mikke Spille Fotball at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mikke Spille Fotball
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522818
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150524 stemmer
Spilte
1470339
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96102 stemmer
Spilte
633593
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...