Spill Gratis

Mickey i Halloween: Par tegn

Spillet av Disney

Mickey i Halloween: Par tegn

Mickey i Halloween: Par tegn Vurdering: 6/10

Mickey i Halloween: Par tegn spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Velg et kort og finn din partner klikker du bare på to, slik at disse kortene er borte. Hvis de stemmer, forsvinner de. Hvis de ikke gjør det, må du huske hva du så og holder på å klikke! For spesielle fliser: Ghost, sletter alle fliser i raden. Tid, bremser døgnet, så klikk fort. Eye, viser alle brikkene på skjermen. Vær forsiktig hvis en kolonne når toppen av skjermen spillet er over og du har tapt. Du må være veldig rask, men det er vanskelig å spille. For alle aldre. Dette kommer fra Disney.co.uk juege Games

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 61138 ganger. Vurdering 225 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 3244 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 61138 ganger
Mickey i Halloween: Par tegn

Finn to kort med de samme tegnene. Venner av Mikke Mus spiller skjul par. Du må finne de samme design for de to kortene er borte. Du må lage bokstavene forsvinne før de når gradene til toppen og fylle skjermen. Klikk på brevet og den til en av sidene for å se om de er de samme. Hvis de er den samme tegningen bokstaven forsvinne. Ditt mål er å opprettholde et lavest mulig nivå innenfor skjermen kategoriene. Halloween tegn er sikker på at du vil like mye.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mickey i Halloween: Par tegn for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Mickey i Halloween: Par tegn. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mickey i Halloween: Par tegn og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Mickey i Halloween: Par tegn er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mickey i Halloween: Par tegn at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mickey i Halloween: Par tegn
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634620
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...