Spill Gratis

Mikke Mus og Minni Mus Til Mote

Spillet av Disney

Mikke Mus og Minni Mus Til Mote

Mikke Mus og Minni Mus Til Mote Vurdering: 4/10

Mikke Mus og Minni Mus Til Mote spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle Disney disse berømte mus skapt av Disney, Mikke Mus og Minni Mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy å kombinere klær og farger! Mote og stil spillet for å se om du kan gi et nytt utseende til disse to berømte mus. De mest kjente skuespillere i filmer og TV-tegneserie gjennom tidene er de to mus Mikke Mus og Minni Mus. Alle barn er kjent. I dette spillet må du kle de to mus med skjorter, kjoler, sko eller sette en øyne og lepper.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 60925 ganger. Vurdering 224 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 3660 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 60925 ganger
Mikke Mus og Minni Mus Til Mote

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Flash spill av de mest kjente figurer skapt av Walt Disney til å være kjole mote takket være din hjelp. Mikke Mus og Minni Mus er stjernene i de mest populære Disney-historier. De klassiske tegn som dukket opp i tegneserien. I dette spillet må du lage et kostyme for dem. Du må velge hvilke klær de skal ha på seg. Du må komponere landskapet av scenen sette sommerfugler, blomster og til og med fargede ballonger i himmelen. Velge de klærne du vil ha på når du er ferdig med spillet og skriver resultatet skal brukes til å dekorere rommet ditt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mikke Mus og Minni Mus Til Mote for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Mikke Mus og Minni Mus Til Mote. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mikke Mus og Minni Mus Til Mote og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Mikke Mus og Minni Mus Til Mote er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mikke Mus og Minni Mus Til Mote at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mikke Mus og Minni Mus Til Mote
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522928
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470480
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633802
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...