Spill Gratis

Finding Nemo skilpadde

Spillet av Disney

Finding Nemo skilpadde

Finding Nemo skilpadde Vurdering: 6/10

Finding Nemo skilpadde spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Crush er skilpadden som dukket opp i Disney Pixar filmen Finding Nemo. Dette spillet er stjernegalleri av denne skilpadden, som må svømme mot strømmen uten å treffe hindringer. For å unngå dem må du flytte datamus. Du må være forsiktig for ikke å forlate den nåværende, fordi stadig Crush å spinne, og du vil miste tid. Du må smette unna maneter som vises fram. Du bør også prøve å fange alle de spesielle elementer for å øke poengsummen din. Spillet er delt inn i fem ulike nivåer hvor du lærer forskjellige ting om steder som Cairns, Brisbane eller Gold Coast, blant andre. Vil du klarer å veilede Crush, skilpadden fra Finding Nemo, til stor korallrev?

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 43758 ganger. Vurdering 381 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 4316 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 43758 ganger
Finding Nemo skilpadde

Filmen Finding Nemo ble utgitt i 2003. I denne Disney Pixar-filmen er fortalt eventyret av Marlin, en klovn fisk som må finne sin sønn Nemo. På sin reise møter han mange karakterer som Dory eller skilpadder Crush og hans sønn Squirt. I dette spillet ser den store strømmen som når Sydney, hvor Crush og Marlin ble funnet. Hvis du likte denne filmen fra Walt Disney Pictures nå kan du nyte det igjen med denne interaktive spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Finding Nemo skilpadde for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Finding Nemo skilpadde. Og husk at dette er et gratis spill som heter Finding Nemo skilpadde og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Finding Nemo skilpadde er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Finding Nemo skilpadde at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Finding Nemo skilpadde
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634620
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...