Spill Gratis

Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin

Spillet av Disney

Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin

Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin Vurdering: 5/10

Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Liker filmen Aladdin? Klart det er en av dine favoritter av alle Disney-filmer. I dette spillet, må du kam, sminke og kle opp prinsessen Jazmin (et tegn fra Disney-filmen Aladdin) med geni for å ta en tur på et magisk teppe. For dette musen stikk selv i hver av lampene som er på begge sider av skjermen. Vises ånden som vil vise deg de forskjellige alternativer du har til å sette, som øyenfarge, hårfarge, sko, smykker, bukser, skjorter, armbånd, hatter, osv.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 29451 ganger. Vurdering 599 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1264 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 29451 ganger
Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin

I dette spillet må du kam, sminke og kle prinsessen Jasmine sammen med geni for å ta en tur på et magisk teppe. For å gjøre dette, vil du klikker med musen i hver av lampene som vises på begge sider av skjermen. Prinsesse Jasmine er forelsket i Aladdin, tyven som ender opp som en prins i Disney-film. Du må kle en prinsesse, som er en av de mest kjente Disney karakter. Spille alt du ønsker, fordi du har uendelige kombinasjoner mulig mellom alle kostymer og smykker som har spillet til din disposisjon. Tegnene bor i en by i Arabia, hvor de må kjempe mot fienden som ønsker å stjele tronen av kongen, far til prinsesse Jasmine. Du må sette en drakt av arabia, et fint antrekk og frisk, er det veldig varmt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin. Og husk at dette er et gratis spill som heter Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Omkledning Prinsesse Jasmine Aladdin
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522921
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470463
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633774
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...