Spill Gratis

Dress opp Princess Cinderella.

Spillet av Disney

Dress opp Princess Cinderella.

Dress opp Princess Cinderella. Vurdering: 6/10

Dress opp Princess Cinderella. spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, vil du spille som Askepotts gode fe, og du må kle henne opp for henne danse med prinsen. Å kle henne opp, klikk med musen på en av hjerte-formet ikoner på høyre, og velg antrekk som du vil ved å sykle gjennom alle mulighetene. Du kan også endre situasjonen der hun er i, begynne på nytt, eller skrive den ut når du tror du er ferdig.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 54516 ganger. Vurdering 286 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 3640 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 54516 ganger
Dress opp Princess Cinderella.

Cinderella er et eventyr karakter hvis historien er det en filmversjon laget av Disney i 1950. Det har vært mange versjoner, men alle av dem var forutbestemt til de yngste publikum.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dress opp Princess Cinderella. for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Dress opp Princess Cinderella.. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dress opp Princess Cinderella. og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Dress opp Princess Cinderella. er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dress opp Princess Cinderella. at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dress opp Princess Cinderella.
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523416
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470996
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634627
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...