Spill Gratis

Prinsesser Disney: Stikksager

Spillet av Disney

Prinsesser Disney: Stikksager

Prinsesser Disney: Stikksager Vurdering: 4/10

Prinsesser Disney: Stikksager spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Finn brikkene til å se hele bildet av Disney Prinsesser. Søke gjennom alle deler, forhold til hverandre og passe stykker på plass. Spillet er å re-se det opprinnelige bildet på kortest mulig tid. Gitt størrelsen på bitene og deres beløpet er et spill for alle aldre. Den har en lav vanskelighetsgrad, egnet for barn. Hovedpersonene er de kvinnelige karakterene i de klassiske animerte filmer som vi likte dem alle. Jentene er samlet, alle filmer sammen og du har til å komponere scenen igjen for å se dem.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 23597 ganger. Vurdering 765 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 1892 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 23597 ganger
Prinsesser Disney: Stikksager

For å fullføre det, må du klikke og dra brikkene til å passe, ved hjelp av musen. Ha det gøy å fullføre dette puslespillet datamaskin Disney prinsesser (Ariel, Aurora, Sjasmin, Belle, Snehvit, Askepott). Finn den riktige delen som kobles med et annet stykke å gå komponere det opprinnelige bildet. Oppgavene er underholdende aktiviteter som fremmer utviklingen av intelligens. Det er en sport for hjernen. Det er et spill som passer for alle målgrupper. Tegnene som er populære blant jenter gjør dette slik et puslespill for jenter.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Prinsesser Disney: Stikksager for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Prinsesser Disney: Stikksager. Og husk at dette er et gratis spill som heter Prinsesser Disney: Stikksager og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Prinsesser Disney: Stikksager er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Prinsesser Disney: Stikksager at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Prinsesser Disney: Stikksager
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522921
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470463
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633774
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...