Spill Gratis

Finn Magiske Elementer Disney

Spillet av Disney

Finn Magiske Elementer Disney

Finn Magiske Elementer Disney Vurdering: 5/10

Finn Magiske Elementer Disney spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Har det gøy ute magiske elementer som vises i den animerte Disney-filmer. For å gjøre dette, må du klikke med musen på hver rute. Du må gå ved å klikke på hvert bilde for å finne objektet som du blir fortalt i begynnelsen av spillet. Er det skjulte elementer på hvert bord, må du være forsiktig fordi det er objekter som tar bort poeng. Du røde piler og gule piler vise deg nærhet eller avstand til objektet du leter etter. Hvis du elsker Disney-filmer, er dette spillet kommer til å like det.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 21255 ganger. Vurdering 861 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 980 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 21255 ganger
Finn Magiske Elementer Disney

Minesveiper Disney tegneseriefigurer. Spillet er å finne en rekke gjenstander som vises i Disney-filmer som er skjult i bildet. Bildet blir delt inn i firkanter som må gå løfting. Jo raskere du finne de forespurte objektet mange flere poeng får du. Fikk noen spor i spillet du vil indikere om du er i nærheten eller langt fra hva du ønsker. Du må være forsiktig fordi det er objekter som tar bort poeng og andre som ikke bruker lenger. Målet med spillet er å finne objektet du har vist i prinsipp på kortest mulig tid.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Finn Magiske Elementer Disney for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Finn Magiske Elementer Disney. Og husk at dette er et gratis spill som heter Finn Magiske Elementer Disney og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Finn Magiske Elementer Disney er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Finn Magiske Elementer Disney at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Finn Magiske Elementer Disney
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522921
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470463
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633774
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...