Spill Gratis

Puslespill av Prinsessene Disney

Spillet av Disney

Puslespill av Prinsessene Disney

Puslespill av Prinsessene Disney Vurdering: 4/10

Puslespill av Prinsessene Disney spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Puslespill med et bilde av Disney Prinsesser. Ha det gøy å gjøre denne stikksag av prinsesser av de mest kjente filmene fra Walt Disney (Ariel, Aurora, Sjasmin, Belle, Snehvit, Askepott). For å gjøre dette, må du klikke og dra brikkene til å passe sammen. Det spilles med musen til å flytte brikkene. Du må plassere brikkene i sin rette plass i bildet. Målet er å komme tilbake for å se hele bildet av alle jentene som det var opprinnelig. Disney prinsesser er de kvinnelige hovedpersonene i filmene til den mest berømte av Walt Disney.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 28367 ganger. Vurdering 619 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 3218 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 28367 ganger
Puslespill av Prinsessene Disney

Puslespill med Snehvit og andre Disney-prinsesser som Askepott. De kvinnelige hovedpersonene i filmene til Walt Disney samlet på et bilde du har til å komponere. Puslespillet er et bilde som er delt inn i ulike deler. Målet med spillet er å komponere bildet slik det var hjemme, og du kan se fullstendig. Bildet er Disney-prinsesser, en samling som stjerner jentene som dukker opp i tegneserier. En samling som er høyt verdsatt av jenter rundt om i verden. Måle tiden det tar å fullføre puslespillet for å se om den neste tiden det tar kortere tid og du kommer over det.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Puslespill av Prinsessene Disney for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Puslespill av Prinsessene Disney. Og husk at dette er et gratis spill som heter Puslespill av Prinsessene Disney og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Puslespill av Prinsessene Disney er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Puslespill av Prinsessene Disney at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Puslespill av Prinsessene Disney
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522917
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470450
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633765
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...