Spill Gratis

Skjønnheten og udyret gjetning

Spillet av Disney

Skjønnheten og udyret gjetning

Skjønnheten og udyret gjetning Vurdering: 6/10

Skjønnheten og udyret gjetning spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du har 10 forsøk på å gjette rekkefølgen på tegnene "Skjønnheten og Udyret" er valgt. Dra tegnene til venstre på spillskjermen og sette i kvadratet av den nederste raden ennå denne tomt. Når raden er full, klikk på "Go" for å sende inn ditt valg. Skjønnheten og Udyret vil fortelle deg hvor mange tegn du har plassert godt og ondt etter hvert forsøk, men ikke kommer til å si at tegnene er bekymret! Den må gjette. Bruk de rette punktene for å hjelpe deg å finne mønsteret. blå punkt - rett karakter og posisjon. Rød flekk - riktig karakter, men feil posisjon. Dette spillet kommer fra Disney.co.uk spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 137456 ganger. Vurdering 70 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 14722 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 137456 ganger
Skjønnheten og udyret gjetning

Test sett tegnene i skjønnhet og dyret i deg må finne plassen til hver av dem. Et spill av dyktighet og intelligens til barn. Du må sette tegnene i samme rekkefølge, og plassere den på bildene. Spill med karakterene fra den animerte filmen fra Disney. Ha en god tid med Cogsworth, Mrs. Potts, Lumiere og de ​​andre vennene som vises i denne historien om kjærlighet og eventyr som moro. Sikker på at du tilbringer en god tid på å spille med oss overalt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Skjønnheten og udyret gjetning for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Skjønnheten og udyret gjetning. Og husk at dette er et gratis spill som heter Skjønnheten og udyret gjetning og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Skjønnheten og udyret gjetning er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Skjønnheten og udyret gjetning at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Skjønnheten og udyret gjetning
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522921
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470463
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633774
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...