Spill Gratis

Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter

Spillet av Disney

Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter

Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter Vurdering: 6/10

Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Marie, fra Aristokattene, ligger i et galleri i Paris full av smykker. Et utvalg av de vakreste juveler er utstilt. Diamanter, rubiner, safirer, smaragder, hundrevis av de mest dyrebare steiner. Plutselig lysene går ut og alt er mørkt! Hva er det? Når lysene kommer på igjen, er alle juveler borte! What a mess! Hjelp Marie finne smykker. Samle diamanter og finne avkjøringen, hvis du finner en kjede, får du bonuspoeng, og se opp for hunder! Bruk piltastene til å styre bevegelsene til Marie, og bruke mellomromstasten for å gjøre din hoppe.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 224066 ganger. Vurdering 37 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 27528 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 224066 ganger
Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter

Aristokattene er en Disney-film som forteller historien om en familie av katter. Diamanter katter bærer dem på sine krager som juveler. Spillet er et plattformspill der katten har å gå ett skjermbilde samle diamanter. Dette spillet kommer fra Disney.co.uk spill. Hopp møbler i møbler å gå samle alle juveler og diamanter er overalt. Du må smette unna hundene, fordi alle vet at hunder og katter blir dårlig. En veldig morsom og vanedannende spillet, spesielt for barn duck.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Marie og Den Store Jakt Etter Diamanter
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523416
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470996
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634627
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...