Spill Gratis

Stikksager Disney: dens Prinsesser

Spillet av Disney

Stikksager Disney: dens Prinsesser

Stikksager Disney: dens Prinsesser Vurdering: 4/10

Stikksager Disney: dens Prinsesser spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Bilde av Disney-prinsesser. Samlingen av tegnene til animerte filmer av Walt Disney. Alle prinsesser posere for deg i dette bildet. Bildet er delt i biter som du må sette sammen igjen. Sammenligne hver brikke med bakgrunnsbildet til å finne sin plass. Hensikten er å få tilbake bildet til å være fullstendig på nytt. Spill med Snehvit, Askepott, Mulan og den lille havfrue i dette spillet av Disney. Til alle verdens barn vil elske disse tegnene som har vært forbilder og helter opplevelser i generasjoner.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 21324 ganger. Vurdering 846 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 2736 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 21324 ganger
Stikksager Disney: dens Prinsesser

Ha det gøy å fullføre datamaskin puslespill av heltinnene av disse animerte Disney-filmer (Mulan, litle havfrue, siver skjønnhet, Aladdin, Skjønnheten og Udyret, Snehvit og de site dvergene, Askepott). For å gjøre dette, må du klikke og dra brikkene til å passe, ved hjelp av musen. Den hovedpersonene jenter bildet du kan se det delt i biter. Du må plassere brikkene på plass for å gå tilbake for å se hele bildet. Du må sammenligne hver brikke med bildet for å se hvilken plass. Ferdig med bildet og se Disney-prinsesser sammen i ett bilde.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Stikksager Disney: dens Prinsesser for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Stikksager Disney: dens Prinsesser. Og husk at dette er et gratis spill som heter Stikksager Disney: dens Prinsesser og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Stikksager Disney: dens Prinsesser er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Stikksager Disney: dens Prinsesser at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Stikksager Disney: dens Prinsesser
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522917
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470450
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633764
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...