Spill Gratis

Stikksager av Prinsesse Jasmine

Spillet av Disney

Stikksager av Prinsesse Jasmine

Stikksager av Prinsesse Jasmine Vurdering: 5/10

Stikksager av Prinsesse Jasmine spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du gjøre dette puslespillet av prinsesse Jasmine. Jasmine er en karakter i den animerte Disney-filmen Aladdin. Du kan velge vanskelighetsgraden av spillet mellom lett, middels eller hard i spillet menyen. I henhold til vanskeligheten nivå vil være mer eller mindre deler og disse vil være mindre. Klikk på en brikke eller gruppe av brikkene med musa for å flytte og klikk på den delen eller montering av deler med space, piltastene eller musehjulet roter montering eller løse deler du har valgt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 60032 ganger. Vurdering 236 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 10490 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 60032 ganger
Stikksager av Prinsesse Jasmine

Når to biter som passer alene er tettsittende passform, så bare ta dem. Det er et puslespill av prinsesse hovedpersonen i filmen Aladdin. En animert film fra Walt Disney. I fortellingen hovedpersonen forelsker seg i en tyv og redde kongeriket sammen. Hans far er kongen og hans rådgiver for å stjele tronen med hjelp av ånden. Tyven og prinsessen ende opp sammen med en lykkelig slutt. Puslespillet er et bilde av prinsessen, og er veldig pen. Du må komponere bildet på nytt har brutt i mange biter. Husk at du må slå noen brikkene til å passe.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Stikksager av Prinsesse Jasmine for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Stikksager av Prinsesse Jasmine. Og husk at dette er et gratis spill som heter Stikksager av Prinsesse Jasmine og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Stikksager av Prinsesse Jasmine er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Stikksager av Prinsesse Jasmine at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Stikksager av Prinsesse Jasmine
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634619
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...