Spill Gratis

Stikksager av Disney Prinsesser

Spillet av Disney

Stikksager av Disney Prinsesser

Stikksager av Disney Prinsesser Vurdering: 6/10

Stikksager av Disney Prinsesser spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du gjøre dette puslespillet av Disney Prinsesser av disse tegneserier filmene (Snehvit og de syv dvergene, Askepott, Skjønnheten og Udyret, Den lille havfrue, Tornerose, Aladdin). For å gjøre det, klikker du og dra brikkene med musa slik at det passer dem og du klikker på mellomromstasten, til piltastene eller musa hjulet rotere brikkene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 25758 ganger. Vurdering 663 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 3614 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 25758 ganger
Stikksager av Disney Prinsesser

foreta en stikksag, stikksag av tegneserier, prinsesser Disney,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Stikksager av Disney Prinsesser for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Stikksager av Disney Prinsesser. Og husk at dette er et gratis spill som heter Stikksager av Disney Prinsesser og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Stikksager av Disney Prinsesser er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Stikksager av Disney Prinsesser at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Stikksager av Disney Prinsesser
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634620
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...