Spill Gratis

Puzzle av den berømte Disney-prinsesser

Spillet av Disney

Puzzle av den berømte Disney-prinsesser

Puzzle av den berømte Disney-prinsesser Vurdering: 5/10

Puzzle av den berømte Disney-prinsesser spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Fullfør et morsomt puslespill med et bilde av den berømte Disney-prinsesser. Du må ta hver fane med musen og plassere det på sin rette plass. Ha det gøy å fullføre datamaskinen puslespill av kvinneskikkelser av disse filmene Disney (Den lille havfruen, Tornerose, Aladdin, Skjønnheten og Udyret, Snehvit og de syv dvergene eller Askepott). Sammenligne hver av bitene med en annen for å se hvilke passe og hjelpe til å fullføre bildet. Målet er å gå tilbake for å se hele bildet av prinsessene. Pass godt med de mest elskede figurene fra Disney.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 20709 ganger. Vurdering 936 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1482 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 20709 ganger
Puzzle av den berømte Disney-prinsesser

Gjør et puslespill av kvinneskikkelsene i den animerte filmer av Walt Disney. Fullfør et puslespill med de viktigste figurene fra filmene. De mest kjente jenter. Du vil som alle hovedpersonene i filmene mest berømte Disney tegnefilm. Plasser hver brikke på plass. Et bilde av vennene har blitt dekomponeres i ulike deler som du trenger for å bli med å rekonstruere bildet du hadde i begynnelsen. Det er en enkel, lett nivå, for alle aldre og passer for barn.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Puzzle av den berømte Disney-prinsesser for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Puzzle av den berømte Disney-prinsesser. Og husk at dette er et gratis spill som heter Puzzle av den berømte Disney-prinsesser og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Puzzle av den berømte Disney-prinsesser er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Puzzle av den berømte Disney-prinsesser at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Puzzle av den berømte Disney-prinsesser
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522818
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150524 stemmer
Spilte
1470339
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96102 stemmer
Spilte
633593
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...