Spill Gratis

Disney prinsesser i et puslespill av julen

Spillet av Disney

Disney prinsesser i et puslespill av julen

Disney prinsesser i et puslespill av julen Vurdering: 6/10

Disney prinsesser i et puslespill av julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du gjøre et puslespill, bit for bit, et bilde som viser Disney-prinsesser. Har alle hovedpersonene i filmene basert på historiene til Disney. For å gjøre puslespillet, må du klikke og dra brikkene til å passe, ved hjelp av musen. For å rotere brikkene, ved hjelp av bar tastaturet, piltastene eller musehjulet. Snu bitene og leter etter sin plass i bildet for å fullføre. Målet er å gå tilbake for å se hele originalbildet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 26368 ganger. Vurdering 675 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 2452 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 26368 ganger
Disney prinsesser i et puslespill av julen

Dette er et puslespill med de mest kjente prinsesser fra Disney: Snøhvit, Askepott, Ariel, Jasmine, Tornerose og Belle dukket opp på rød bakgrunn innrammet med kristtorn bush, røde lisser og snøkrystaller. De er klar til å feire jul. Bruk mellomromstasten eller musehjulet for å rotere brikkene. Disney Puzzle. Du må lage et puslespill av et bilde der vi ser alle Disney prinsesser. Vi har stjernene i Disney- filmer som Tornerose, Askepott, Den lille havfruen, Belle fra Skjønnheten og Udyret, Aladdin og Jasmine hvit. Mest interessant og modig sammen i en jule scene jenter. Alle er kledd for den kalde vinteren snø. Rommet har en juledekorasjon. En fin julespillfor å ha en god tid med en annerledes og morsom aktivitet. Lag puslespill hjelper den psykologiske utviklingen av enkeltpersoner så vel som underholder.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Disney prinsesser i et puslespill av julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Disney prinsesser i et puslespill av julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Disney prinsesser i et puslespill av julen og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Disney prinsesser i et puslespill av julen er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Disney prinsesser i et puslespill av julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Disney prinsesser i et puslespill av julen
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634620
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...