Spill Gratis

puslespill morsomt av Disney Prinsesser

Spillet av Disney

puslespill morsomt av Disney Prinsesser

Puslespill morsomt av Disney Prinsesser Vurdering: 4/10

puslespill morsomt av Disney Prinsesser spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Tilbring en morsom tid å fullføre datamaskinen puslespill av kvinneskikkelsene i disse filmene Disney (The Little Mermaid, Tornerose, Aladdin, Skjønnheten og Udyret, Snehvit og de ​​syv dvergene, Askepott). De gjør grimaser med sine hender, øyne og munn. Få det gøy med kroppsholdning. For å fullføre puslespillet, må du klikke og dra brikkene til å passe med hverandre, ved hjelp av musen. En komisk scene av Princesses Disney-filmer til å leke seg til å fullføre et puslespill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 23434 ganger. Vurdering 793 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 2556 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 23434 ganger
puslespill morsomt av Disney Prinsesser

Spill hvor du må fullføre et puslespill med et bilde av Disney-figurer. Du kan ha en morsom tid med det der hovedpersonene ser jenter filmer tegneserie bilde. Disney Prinsesser i en morsom positur. Jentene gjør grimaser og bevegelser med ansiktet og hendene hans. Bildet er delt opp i biter, og du må finne andre bitene passer å fullføre bildet. En aktivitet der du må finne ut biter som passer med andre for å se igjen den fulle bildet av Disney-figurer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter puslespill morsomt av Disney Prinsesser for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt puslespill morsomt av Disney Prinsesser. Og husk at dette er et gratis spill som heter puslespill morsomt av Disney Prinsesser og det er relatert til Disney. Vårt nye spill puslespill morsomt av Disney Prinsesser er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt puslespill morsomt av Disney Prinsesser at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

puslespill morsomt av Disney Prinsesser
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522928
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470480
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633802
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...