Spill Gratis

Disney fliser

Spillet av Disney

Disney fliser

Disney fliser Vurdering: 6/10

Disney fliser spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klikk to brikker av samme animerte figuren for å fjerne. Gjør par matchende fliser. Men de kan bare være tilkoblet av en linje som har maksimalt to hjørner. Du blir nødt til å fjerne alle brikkene i en spesiell tid og ikke mister spillet til neste nivå. Det er enkelt! Instruksjoner: Bruk musen til å spille. Klikk på en fane med en tegneseriefigur, og søker å ha den samme karakter. Hvis du klikker på de to, vil disse forsvinne. Men den linjen at man bør være så rett som mulig, hvis du har mer enn to kurvene vil mislykkes.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 24041 ganger. Vurdering 784 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1470 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 24041 ganger
Disney fliser

Klikk to samme fliser av en tegneserie tegnet til å fjerne dem, men de kobler linje kan bare ha 2 hjørner eller mindre. Du må fjerne alle fliser i et begrenset tidsrom. Det er så enkelt! Instruksjoner: lek med musen! Du må gjøre par av chips. Det må forene de mest kjente figurene i tegneserien. Målet er å la all den tomme skjermen. Ved første alle bildene med tegnene som vises Within. Du må lage den med musen og finne et annet bilde av det. Klikk igjen, og blir slettet fra spillbrettet. Når et par forsvinner, slå til neste. Prøv å spille mot tiden for å være så rask som mulig. Mange venner fra tegneserien og filmene i denne morsomme og lett spill. Passer for alle aldre eventyr.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Disney fliser for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Disney fliser. Og husk at dette er et gratis spill som heter Disney fliser og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Disney fliser er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Disney fliser at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Disney fliser
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522917
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470450
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633765
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...