Spill Gratis

Big Hero 6 stikksag

Spillet av Disney

Big Hero 6 stikksag

Big Hero 6 stikksag Vurdering: 6/10

Big Hero 6 stikksag spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hiro og Baymax, hovedpersonene i filmen Big Hero 6, vises i dette spillet om fullført et puslespill. Denne nye filmen fra Walt Disney Pictures er en morsom historie av Hiro Hamada, en meget intelligent barn som har laget sin egen robot kalt Baymax. På bildet i puslespillet vises Hiro prøver å sette en hanske til Baymax, som er en del av en rustning designet av seg selv. Alt du trenger å gjøre for å fullføre dette store puslespillet er å plassere hver av bitene inn i deres riktig sted. Hvis du trenger hjelp, kan du se på miniatyrbildet på siden for å få lagrene. Hvor lang tid tar det deg å løse det?

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7249 ganger. Vurdering 3490 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 34 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7249 ganger
Big Hero 6 stikksag

Big Hero 6 er en Walt Disney Pictures film basert på en historie av Marvel Comics utgiver. I denne filmen er fortalt historien om et vidunderbarn gutt som heter Hiro Hamada danner en gruppe superhelter med sin robot Baymax og andre venner som Fredzilla, Wasabi-No-Ginger, Go-Go Tomago og Honey Lemon. Sammen må de står overfor en mektig skurk kalt Yokai, som leder et farlig kriminelt nettverk. Denne filmen ble regissert av Don Hall og Chris Williams.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Big Hero 6 stikksag for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Big Hero 6 stikksag. Og husk at dette er et gratis spill som heter Big Hero 6 stikksag og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Big Hero 6 stikksag er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Big Hero 6 stikksag at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Big Hero 6 stikksag
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1523411
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150568 stemmer
Spilte
1470992
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96120 stemmer
Spilte
634619
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...