Spill Gratis

flying Baymax i Big Hero 6

Spillet av Disney

flying Baymax i Big Hero 6

Flying Baymax i Big Hero 6 Vurdering: 7/10

flying Baymax i Big Hero 6 spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet Disney-filmen Big Hero 6 styrer du Baymax roboten med rød rustning. Det er en rustning laget av Hiro Hamada som gir den en superhelt. Å styre flygingen Baymax må du bruke piltastene. Vær forsiktig så du ikke treffer noen hindring.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6786 ganger. Vurdering 3513 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 38 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6786 ganger
flying Baymax i Big Hero 6

Baymax er hovedpersonen i Big Hero 6, en Walt Disney film som hadde premiere i slutten av 2014. Denne animerte filmen er basert på en historie av Marvel, men har mange tilpasninger og modifikasjoner for å ha Disney stil som preger alle filmene hans.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter flying Baymax i Big Hero 6 for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt flying Baymax i Big Hero 6. Og husk at dette er et gratis spill som heter flying Baymax i Big Hero 6 og det er relatert til Disney. Vårt nye spill flying Baymax i Big Hero 6 er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt flying Baymax i Big Hero 6 at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

flying Baymax i Big Hero 6
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522928
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470480
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633802
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...