Spill Gratis

Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood

Spillet av Disney

Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood

Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood Vurdering: 5/10

Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kam, sminke og kle opp to skuespilleren fra filmen High School Musical. Til den, velge en jente og stjernen gjør opp. Til å gjøre opp, må du klikke på ikoner som vises i øvre høyre side av skjermen og velge frisyre, øyne farge, sminke, hud farge og kjolen du liker mer det. Når du har gjort opp, kjemmet og kledd opp, kan du skrive ut bildet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 20546 ganger. Vurdering 832 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1480 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 20546 ganger
Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood

gjøre opp to skuespillerne fra filmen High School Musical kjole opp to små løfter filmen, og gjør opp to amerikanske skjønnheter,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood. Og husk at dette er et gratis spill som heter Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Gjøre opp to Skuespillerinnene i Hollywood
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522818
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150524 stemmer
Spilte
1470339
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96102 stemmer
Spilte
633593
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...