Spill Gratis

Omkledning Askepott med Klærne

Spillet av Disney

Omkledning Askepott med Klærne

Omkledning Askepott med Klærne Vurdering: 6/10

Omkledning Askepott med Klærne spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, vil du være den gode fe om Askepott, og du må kle tegnet. Å kle opp modellen, må du klikke dine favoritt antrekk med musa, og du blir. Du kan endre hårfarge som ønsket. Du må lage en kjole til prinsessen. Kostymer har forskjellige stiler og farger. Når du har valgt drakt velge tilbehør som hansker, hårfarge eller smykker. Et spill for de som elsker mote og design. Du kan gjøre alle kombinasjoner du ønsker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 42907 ganger. Vurdering 378 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 2398 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 42907 ganger
Omkledning Askepott med Klærne

I dette spillet, du kommer til å være en god fe, så du har å velge klær for Askepott. Å kle henne opp, må du klikke på favoritter kjole og tilbehør med musen. Du kan endre hårfarge hvis du ønsker. Motespill for en fe prinsesse. Askepott historien er at han var en foreldreløs jente. Hennes stemor behandlet henne dårlig, og laget for å arbeide i huslige gjøremål. Hans søstre var svært grusom mot henne. I et skoleball prinsen kjenner landet og forelsket. Historien slutter når prinsene gifte seg og leve lykkelig alle sine dager. Matche farger for å skape et design som er moderne og stilig. Hvis du er en mote elsker dette spillet vil du liker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Omkledning Askepott med Klærne for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Omkledning Askepott med Klærne. Og husk at dette er et gratis spill som heter Omkledning Askepott med Klærne og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Omkledning Askepott med Klærne er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Omkledning Askepott med Klærne at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Omkledning Askepott med Klærne
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522917
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470450
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633764
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...