Spill Gratis

Mikke, Minni og Donald i julen

Spillet av Disney

Mikke, Minni og Donald i julen

Mikke, Minni og Donald i julen Vurdering: 5/10

Mikke, Minni og Donald i julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vi har en hjernetrim av et bilde av disse søte Disney-figurer feirer julen. For å gjøre dette puslespillet, må du klikke på venstre museknapp på en røde knappen og du vil se en del av det bildet som du må putte på rett sted.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 25038 ganger. Vurdering 674 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1200 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 25038 ganger
Mikke, Minni og Donald i julen

ferier, Julenissen, festligheter,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mikke, Minni og Donald i julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Mikke, Minni og Donald i julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mikke, Minni og Donald i julen og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Mikke, Minni og Donald i julen er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mikke, Minni og Donald i julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mikke, Minni og Donald i julen
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522917
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470450
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633764
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...