Spill Gratis

Mikke Mus og hans beste venner

Spillet av Disney

Mikke Mus og hans beste venner

Mikke Mus og hans beste venner Vurdering: 5/10

Mikke Mus og hans beste venner spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne vakre julepusle vises klassiske figurer fra Walt Disney, som er Mikke Mus, Minnie, Donald, Langbein, Dolly og Pluto. Timmi Gresshoppe vises også i hånden av de mest populære tegneserie mus. De vises ved siden av et juletre, og på at det er flytende julekuler og noen gylne kranser. For å se hele scenen er nødvendig for å passe alle bitene i puslespillet. Du må dra hver brikke i puslespillet til sin rettmessige plass. Prøv å rekonstruere bildet på kortest tid som mulig og ha det gøy med din favoritt Disney-figurer.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 52309 ganger. Vurdering 303 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 7036 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 52309 ganger
Mikke Mus og hans beste venner

Dette bildet er en Christmas scene av Mouse House program, der vi kan se de forskjellige klassiske Disney-figurer undret på juletreet. Magien av fe støv gjør de røde ballene og andre dekorasjoner sveve i luften. For en annerledes jul med tegnene som preget barndommen din, trenger du ikke nøle med å spille våre Disney spill på disse spesielle dager, slik at disse vennene følge deg.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mikke Mus og hans beste venner for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Mikke Mus og hans beste venner. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mikke Mus og hans beste venner og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Mikke Mus og hans beste venner er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mikke Mus og hans beste venner at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mikke Mus og hans beste venner
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522921
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470463
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633774
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...