Spill Gratis

Mikke og Venner i Familie

Spillet av Disney

Mikke og Venner i Familie

Mikke og Venner i Familie Vurdering: 6/10

Mikke og Venner i Familie spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du gjenta denne julen bildet av disse figurene fra Disney. Bildet er delt inn i flere stykker og du må finne den opprinnelige plasseringen av hver igjen. For å gjøre dette, klikk på brikken eller biter du ønsker og flytte, ved å bevege musen. Når du setter en brikke med en annen eller andre, vil bli justert automatisk. Du må finne plassen til hver av partene å re-ta bildet slik det opprinnelig var, og karakterene ser bra ut.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 43290 ganger. Vurdering 371 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 5624 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 43290 ganger
Mikke og Venner i Familie

Dette et puslespill med Mikke, Minni, Langbein og Donald i snøen. De er lykkelige. Bruk musen til å gjøre puslespillet. Julen er den tiden da familier samles. Venner ser du er sammen for å feire et nytt år. I dette bildet Disney-figurer møte med en dalmatiner hund. Dalmatinere er hunder med hvite flekker på svart hårfarge. Hovedpersonene i tegneseriefigurer, filmer, serier og tegneserier er sammen i dette bildet med din ganske kjæledyr.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mikke og Venner i Familie for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Mikke og Venner i Familie. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mikke og Venner i Familie og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Mikke og Venner i Familie er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mikke og Venner i Familie at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mikke og Venner i Familie
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522921
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470463
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633774
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...