Spill Gratis

Redning Aliens fra Toy Story 3

Spillet av Disney

Redning Aliens fra Toy Story 3

Redning Aliens fra Toy Story 3 Vurdering: 6/10

Redning Aliens fra Toy Story 3 spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spill, får deg til å spille det første oppdraget fra Toy Story 3, som er å redde alle de fremmede fra sine bortførte. Velg din favoritt karakter, låse opp burene, hoppe rundt og se opp for skadelige gjenstander og feller! Husk, hvis du holder den opp pilen, vil du kunne holde deg i luften.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 17889 ganger. Vurdering 1082 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 954 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 17889 ganger
Redning Aliens fra Toy Story 3

Toy Story 3, Buzz Lightyear, plattformspill,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Redning Aliens fra Toy Story 3 for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Redning Aliens fra Toy Story 3. Og husk at dette er et gratis spill som heter Redning Aliens fra Toy Story 3 og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Redning Aliens fra Toy Story 3 er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Redning Aliens fra Toy Story 3 at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Redning Aliens fra Toy Story 3
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522921
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150526 stemmer
Spilte
1470463
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96104 stemmer
Spilte
633774
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...