Spill Gratis

Rive-Rolf

Spillet av Disney

Rive-Rolf

Rive-Rolf Vurdering: 7/10

Rive-Rolf spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du kan spille nå farging på linje spill om Rive-Rolf, en Disney-film om den verden av videospill. Farge Rolf med de fargene du ønsker. Oppdage en ny Disney-eventyr med Rive-Rolf, videospillet skurk lei av å gjøre det onde. Du kan farge Rolf med de fargene du ønsker å gi ham et nytt utseende.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 21759 ganger. Vurdering 883 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 570 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 21759 ganger
Rive-Rolf

Rive-Rolf farging spillet, en film som forteller historien om Rolf, et videospill skurk som er lei av rutinen hans liv og ønsker å se i verden.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Rive-Rolf for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Disney flash spill kalt Rive-Rolf. Og husk at dette er et gratis spill som heter Rive-Rolf og det er relatert til Disney. Vårt nye spill Rive-Rolf er en av de beste spillene i Disney du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Rive-Rolf at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Rive-Rolf
BAKSIDE

Disney mest spilte spillene

Farger til Lightning McQueen SPILLER ►

Farger til Lightning McQueen

7
7 av 10 - 218634 stemmer
Spilte
1522594
ganger

I dette spillet kan du farge hovedpersonen i Pixar -filmen, Cars, Lightning McQueen og ved siden av kan du sette den karakteren du ønsker, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi eller Flo. Du kan endre hjulene av bilen og fargen på lakken. Også velge hvem som vises i spillet med hovedpersonen i Disney og Pixar-filmen Cars. Noen eventyr levde for noen få biler som har livet og om vennskap og mot. En racerbil rød farge tapt i en liten by med morsomme biler.

Cars Maker SPILLER ►

Cars Maker

5
5 av 10 - 150524 stemmer
Spilte
1470087
ganger

I dette spillet kan du tilpasse hovedpersonen i Disney-filmen Biler, Lightning McQueen, kan du male den fargen du ønsker og gjøre det se bedre ut på veien.

Chicken Little SPILLER ►

Chicken Little

4
4 av 10 - 96100 stemmer
Spilte
633221
ganger

Han rakk ikke bussen igjen, og hvis du ikke hjelpe ham, han kommer til å bli sent til skolen. Bruk din piltastene til direkte Chicken gjennom Oakey Oaks. Se opp for hindringer underveis. Målet ditt er å reas skolen før tiden er ute! Du må unngå bilene, brann hydrant, sprakk fortau, bugglegum, olje puddles og sprinkleranlegg. Bruk rullebrett å gå raskere, men hold deg til veien. Å få av rullebrett, trykker mellomromstasten. Det er tid frezzer som fryser tiden midlertidig og det er dele ...